Τρίτη, 12 Μαΐου 2009

O ΣΥΡΙΖΑ στην Μεσοχώρα


Την Κυριακή, στα πλαίσια του "περιβαλλοντικού διημέρου" που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, πολυπληθείς αντιπροσωπεία - 15 άτομα - επισκέφτηκαν την Μεσοχώρα.

Οι κάτοικοι του χωριού υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη διάθεση την αντιπροσωπεία και στην πλατεία του χωριού έγινε η κουβέντα. Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων είναι απριόρι με το αγώνα που κάνει η Μεσοχώρα διαχρονικά, ταυτόχρονα δήλωσε ότι ήταν και είναι κατά της εκτροπής του Αχελώου αλλά και του μεγάλου φράγματος της Μεσοχώρας. Θα στηρίζει και θα συμμετέχει στον αγώνα των Μεσοχωριτών από άποψη και ανιδιοτέλεια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ακόμη και ο Πρόεδρος του ΣΥΝ ο Αλέξης Τσίπρας, επισκέφτηκε το χωριό, αλλά και το γεγονός ότι και στην Βουλή το μόνο κόμμα που με σθένος υποστήριξε τις θέσεις των κατοίκων και των φορέων, κατά την συζήτηση του νόμου 3734, ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνη την περίοδο έγινε και επίσκεψη του βουλευτή Ψαριανού στην Μεσοχώρα.
Ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους. Παρόντες ήταν και ο Πρόεδρος του ΤΣ Μεσοχώρας, Γ. Σακκάς, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κατακλυζομένων, Π. Κοτρώνης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στα Τρίκαλα όσο και πανελλαδικά θα συνεχίσει να αναδεικνύει το ζήτημα της Μεσοχώρας και της εκτροπής Αχελώου. Θα συνεχίσει να βάζει το ζήτημα τόσο στην Βουλή όσο και στην Ευρωβουλή .

Δεν υπάρχουν σχόλια: