Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Καταδικάζουν τη ματαίωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Μεσοχώρα Τρικάλων

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αχαρακτήριστη ενέργεια του Πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Πινδαίων αλλά και το Δημάρχου να ακυρώσουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα διοργάνωναν στην Μεσοχώρα.
Ποιες εκδηλώσεις δηλαδή;

Το πανηγύρι μας που αιώνες τώρα οι κάτοικοι διοργανώνουν;

Η μικρόψυχη αυτή ενέργεια σας καθιστά για ακόμη μια φορά persona non grata στην Μεσοχώρα.

Η μοναδική άλλωστε «συμβολή» σας, είναι η αμοιβή της όποιας ορχήστρας για το πανηγύρι.

Θέλουμε να ξανατονίσουμε:

1ον: Το πανηγύρι μας είναι διοργάνωση του χωριού εδώ και αιώνες και έτσι θα συνεχίσει να γίνετε. Έτσι και φέτος παρά την απαράδεκτη απόπειρα του Δημάρχου να ακυρώσει το πανηγύρι μας, εμείς το κάναμε με μεγάλη επιτυχία.

2ον: Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι οι αγωνιζόμενοι για την διάσωση του Χωριού τους Μεσοχωρίτες, αλλά και οι συμπαραστάτες μας, θα συνεχίσουμε αυτόν το αγώνα μέχρι τέλους και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τον συκοφαντήσει. Είναι μακριά νυχτωμένος ο δήμαρχος ο οποίος χρόνια τώρα λειτουργεί ως dealer της ΔΕΗ, όταν νομίζει ότι οι κατακλυζόμενοι κάτοικοι θα τον υποδέχονται με λουκούμια. Είναι συνυπεύθυνος για τον αφανισμό της Μεσοχώρας και για τον λόγο αυτό οι κάτοικοι δικαίως, του το εκφράζουν με κάθε τρόπο. Οι κάτοικοι της Μεσοχώρας υποκινούνται μόνο από την δίκαιη αγανάκτηση τους για τον πνιγμό τους και από τίποτε άλλο.

3ον: Μας θίγει πολύ και θεωρούμε ακατανόητο το γεγονός ότι η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος εμφανίζονται στην Μεσοχώρα συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Τι φοβούνται;; Τους κατοίκους; Για ποιο λόγο; Είναι κατάντια για έναν δήμαρχο να χρειάζεται αστυνομική προστασία στον δήμο του. Σημαίνει ότι επί της ουσίας έπαψε να είναι πλέον δήμαρχος της Μεσοχώρας. Άλλωστε πως μπορείς να είσαι δήμαρχος σε μια περιοχή την οποία εσύ ο ίδιος πουλάς.

4ον: Απαιτούμαι να δώσει άμεσα στην δημοσιότητα ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πινδαίων τα παρακάτω στοιχεία, όπως άλλωστε έχει υποχρέωση: α) Τον αναλυτικό προϋπολογισμό του, β) τις αναλυτικές αμοιβές του προέδρου και τυχόν άλλων, γ) τον πλήρη κατάλογο των δραστηριοτήτων του οργανισμού.

Η Μεσοχώρα περνάει την κρισιμότερη στιγμή της ύπαρξής της. Κινδυνεύει με αφανισμό. Εγώ ως πρόεδρος του ΤΣ, μαζί με τους κατοίκους και τους φορείς τους, αλλά και με κάθε υποστηρικτή μας από ολόκληρη την Ελλάδα θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να μην κατακλυστεί η Μεσοχώρα. Απαιτούμε από τον Δήμαρχο να πάρει αμέσως πίσω όσο συκοφαντικά είπε για τους κατοίκους και τον αγώνα μας.

Η Μεσοχώρα δε θα κατακλυστεί και δεν πωλείτε σε κανέναν.

Σακκάς Γιώργος
Πρόεδρος ΤΑ Μεσοχώρας

Υ.Γ. Όσον αφορά τις καθημερινές συκοφαντικές δηλώσεις διάφορων, θα ασχοληθούμε μόλις τελειώσουμε το όμορφο πανηγύρι μας.
http://www.trikalanews.gr/article/3296/

Δεν υπάρχουν σχόλια: